Träningsläger Manchester!
 
 

Hoooola!

Nu är vi på väg till Manchester! Shit vad kul!!!

I helgen lirade vi åttondelsfinal i svenska cupen mot Hammarby. Blev en relativt stabil seger med 3-0. Men Bajen kommer definitivt vara med och fightas i toppen av Elitettan i år. Kvartsfinalen spelas i Sthlm den 20e mars mot vinnaren i AIK-Bollstanäs.

Well, tillbaka till träningslägret. Vi ska alltså till Manchester, England. Vi kommer hålla till på Manchester Citys anläggning CFA. Vilket är helt galet. Den är heeeeeelt otrolig. Som första norrbottniska, svenska också för den delen (mest troligt), lag ska vi kliva in på perfekta gräsplaner där Pep Guardiolas mannar spelar fotboll, äta lunch bredvid Sergio Agüero, byta om i omklädningsrum där världens nästa fotbollsstjärnor byter om och spela match mot Kosovare Asllani och company. Om vi är taggade? GALET.
Förutom att vi ska hålla till på en av världens fetaste anläggningar ska lägrets andra match spelas mot premier league 1an Chelsea. Vart ska den här matchen spelas då? En regnig konstgräsplan på en bakgata i England? Neeeeeeej skulle inte tro det va. Vi ska spela på St George's Park National Football Centre. För dig som inte är insatt är det här en av Englands sjuuuukaste planer också. Landslag, Barcelona, Manchester United, Zlatan, Messi, Cristiano Ronaldo.. You name it. Och Piteå IF. Lilla fantastiska Piteå IF från Norrland. Vi känner oss hedrade för att få vara en del av det här. Vi skrev historia förra året, och vi fortsätter göra det.

Fortsättning följer.

Kommentera här: