2016, it's on!
I skrivande stund har vi precis avverkat en månad tillsammans av fotbollssäsongen 2016. 
 
November och december bjöd på en rad olika utlandsresor efter en lång och extremt härlig säsong där "Lilla Silvret" och tredjeplatsen slutligen blev vår! 
 
2015 var en fantastisk säsong på alla sätt och vis och nu gnuggar vi vidare innan det är dags att kugga upp inför en ny och spännande säsong! 
 
Förutom att 2015 var ett sjukt bra fotbollsår så är vi extremt glada och tacksamma över vår grymma publik som stöttade oss under förra året, you guys rock! Vi hoppas att ni fortsättningsvis får LF att koka under 2016. 
 
Vad har då hänt senaste tiden? 
 
En lång rad utlandsresor har genomförts: Thailand, Kanarieöarna, Bali, New York, Thailand, Bali, Thailand, Israel, Sri Lanka, Kanarieöarna, Bali. Och Norge. 
 
En omåttligt stor mängd fyspass har genomförts under december månad.
 
Nigerianskan gifte sig med kärleken under ledigheten och titulerar sig numera som 'Mrs Michael'.
 
Tre söderlänningar och en norrlänning har äntrat Norrbottens region och bosatt sig Pitstan.
 
Första träningsmatchen har avverkats. Umeå IK stod för motståndet. Vi skickade hem dem med en förlust i bagaget.
 
Om en vecka är det dags för den första flygturen av otaliga då vi gästar Hammarby på bortaplan. Årets första tävlingsmatch blir åttondelsfinal i Svenska Cupen. Är någon i närheten av Fjollträsket söndagen den 14/2 - se till att ni befinner er på Stadshagens IP klockan 14.00!
 
Fem dagar efter matchen mot Hammarby packar vi väskorna och åker över till regnets förlovade land... Lägret kommer att bjuda på två träningsmatcher och match/träningsarenor i världsklass! Eller vad sägs om Manchester Citys anläggning, CFA? Googla vettja.
Här på bloggen kommer vi bjuda på obscent många bilder och rapporter från lägret. Så stay tuned!
 
Bilturerna till Arcushallen börjar redan bli tradiga... Hög tid för en fullstor fotbollshall, Piteå!
 
Och på tal om biltur... Årets första missöde inträffade så sent som i torsdags. Tilläggas bör att 75 % av bilens innehåll inte hade norrländskt ursprung - om nu det har någon betydelse (?) Soppatorsken var ett faktum då mätaren på PIF-plåtburken visade att bensinen enbart räckte i 1 km till. Det var då 27 km kvar till Piteå... Ekipaget var dessutom den sista bilen i ledet att lämna Luleå kommun. SOS-kontakt togs omgående via vår Viber-grupp och turligt nog kunde den näst sista bilen i ledet sladda in på Statoil i Norrfjärden, fylla en dunk och trampa gasen i botten tillbaka mot bilen i nöd. Som vanligt var telefonerna i högsta hugg och allt dokumenterades.  Här nedan bjuder vi på ett litet filmklipp från räddningsaktionen.
 
Haree!
 
 /div>

Kommentarer:

1 Tobbe:

skriven

Tag med er en liten dunk med soppa

Kommentera här: